Tapeter

TapetBlommig

Hej på er 🙂

Sovmorgon på en lördag, vad är det? 😉

Katterna är bra lustiga. När jag är hemma själv sjuk, då kan jag gå upp och äta frukost med sambon innan han åker till jobbet och gå och lägga mig igen. I går tex. klev jag upp klockan 13,00, behöver tydligen mycket sömn. Då låg dom båda snällt i sängen med mig och sov. Men i dag, då började dom bråka och busa tidigt och fortsatte på den linjen *jäsp*

I går tog min käre sambo en välbehövlig semester från köket. I stället firade vi med goda räksmörgåsar och mys tillsammans i soffan. Vi tittade på bland annat ”Walking dead”.

Till veckan hoppas jag att vi kommer i väg och tittar på tapeter. Utifrån det jag har surfat runt så har vi båda fastnat för denna blommiga tapet. Den är mild i beiga toner. Men det kan lika väl sluta i en helvit tapet med något glimmande mönster. Innan var det ju väv på väggarna som var målade i äggskal, vill ha lite mönster så det inte ser snarlikt ut.

Hoppas ni får en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *