Köket växer fram

Kök27februari

Hej på er 🙂

Köket växer sakta men säkert fram 🙂

Sambon fick alla överskåpsluckor på plats i går, nu ser vi verkligen hur fint det blir. Nästa steg är att sätta dit knoppar/handtag. Jag hoppas även att han beställer kakel snart. Jag vill bli frisk nu, vill komma i väg och titta på tapeter. Lutar åt en blommig tapet men vi får se.

I går kväll la vi oss lite tidigare. Jag somnade skönt, fast jag lät som en groda med luften som kom upp i min hals hela tiden. För att panikvakna en timme senare med vätska i munnen. Fick sitta upp länge, ändå fortsatte det att komma upp. Vidrig åkomma det där.

I kväll ska vi äta räkor, våra goda räksmörgåsar. Det ser jag fram emot. Få lite tid tillsammans att mysa, det finns mycket att fira nu. Att han har fått ett nytt jobb, att köket blir så fint, bebben i magen. Jag önskar även att jag fick vara frisk och må bra. Men antar att det är en kort tid i livet som immunförsvaret är så här nedsatt (under graviditeten) ♥

Kök27februariNr2

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Köket växer fram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *