Stolt

Kök26februariNr2

Hej på er 🙂

Nu är alla undre lådorna och skåpet vid diskhon på plats. Det blir så fint 🙂

I dag ska sambon sätta upp de övre köksluckorna, får se hur många han hinner med. Snart är allt på plats, sedan är det finliret kvar att göra, som att sätta upp handtag och knoppar. Det ska beställas kakel och vi ska boka in någon som kan kakla åt oss.

Det är han som bestämmer när det ska göras. Fläkten kommer så klart upp när kaklet är på plats. När vi jobbar är vi borta 10 timmar/dag, det är inte många timmar kvar på kvällen att hinna fixa på, så utifrån det har vi kommit långt tycker jag. I bland måste det få ta tid.

I dag är jag extra stolt över honom. Han har sökt två tjänster på vårat jobb och har fått båda! I dag har han tackat ja till den tjänsten som är det han brinner för, det han verkligen vill jobba med. Jag är så glad för hans skull. Det här är du så värd min underbara ♥

Det innebär även lite mera slantar i plånboken, vilket är otroligt välkommet nu inför att vi ska få bäbis. Tajmingen är verkligen helt perfekt, jag tror allt kommer bli jättebra. Det blir att fira med god middag och massor av mys i helgen. Det är vi värda tycker jag 🙂

Kök26februari

Trevlig kväll.

2 svar på ”Stolt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *