Finaste kranen

Kök25februariNr2

Hej på er 🙂

Nu är äntligen den fina kranen på plats. Underbart att ha vatten i köket igen, vilken lycka ♥

Skönt att kunna använda både kranen och hällen. Det invigs med pannkakor, bästa sambon fixar det nu. Gott ska det bli 🙂 Kranen är fyra gånger så dyr som en liknande på Ikea, men då har den diskmaskinsavstängning på själva kranen, vilket vi behövde.

I går kväll var jag och sambon på övervåningen, då hörde jag hur det pep nere och frågade honom vad det var som lät. Det var Zim som var på hällen och knäppte på plattorna haha, tur att dom inte blir varma. Zim är överlycklig över att ha en köksbänk att vara på igen.

Han kände sig inte speciellt nöjd när vi var helt utan bänkar. Han ville hoppa upp på något, så det fick bli på den gamla spisen som stod där provisoriskt. Han brukar äta sin mat på diskbänken, nu har han en alldeles ny och fin bänk att hoppa upp på. Alla nöjda och glada.

Kök25februari

Önskar er en trevlig kväll.

2 svar på ”Finaste kranen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *