Huvudvärk

Repris24februari

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag upp med en fruktansvärd huvudvärk. Den har tyvärr inte släppt taget om mig. Känns inte bara jobbigt att vara sjuk, det är tråkigt att inte kunna skriva här att jag mår bra också. Som det känns och ser ut nu, blir jag hemma sjuk hela den här veckan.

Längtar efter att kunna göra saker, träffa folk, orka ut och ta kortare promenader. En bra förutsättning är väl att ha någon form av kondition när det är dags för förlossning 😉 I dag går jag in i vecka 29, det är 2 månader och 24 dagar kvar till BF. Vi längtar ♥

I går kom sambon hem senare. Det han fixade i köket var att koppla in elen så nu har vi en fungerande häll, två lådor kom även på plats. I kväll stänger han på jobbet, får se vad han hinner med. I morgon kommer rörmokaren och fina kranen ska äntligen komma på plats.

Kommer nya bilder på köket i morgon.

I dag blev det en favorit i repris, en söt fjäril från i somras 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *