Skafferiet

Kök23februariNr2 (1)

Hej på er 🙂

I går kom skafferiet på plats.

Det känns smidigt att ha flera hyllplan som vi kan dra ut nu. De två översta är så pass högt upp, därför fick det bli fasta hyllplan där. Det var bra att sambon fick hjälp av sin mamma och hennes sambo i går, det var ganska stort och tungt att hålla på med.

Tycker han gör allt väldigt bra. Han är ingen snickare, det mesta är helt nytt för honom. Han är en person som läser på noga och är det något han är osäker på, som att såga i bänkskivan så provade han först på våran gamla. Jag är väldigt stolt över min sambo ♥

På onsdag kommer rörmokaren hit, då får vi äntligen vatten i köket igen. Det ska bli roligt att få den nya fina vattenkranen i kopplad. Vi valde en dyrare variant i stället för dom som finns på Ikea, för att det skulle finnas diskmaskinsavstängning på själva kranen.

Nu är det slut på semestern, det som är kvar att göra kommer väl ta lite tid. Vi är ändå väldigt nöjda med hur långt vi har kommit på en vecka, med tanke på att sambon har gjort i princip allt själv. Det svåraste och jobbigaste sakerna är gjorda, det känns skönt.

I går kände jag mig lite piggare och hoppades på att det skulle vända. Men i dag är jag mer hängig igen 🙁 Önskar att jag får vara frisk nu, en önskan jag har haft många gånger under denna graviditet, jag har varit betydligt mer sjuk än jag är i vanliga fall vilket känns drygt.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *