Vitt kök

Kök22februari

Hej på er 🙂

I går kväll höll jag på att frysa ihjäl, hade sådan feberfrossa.

Men i natt har det mestadels varit tvärtom, jag har vaknat flera gånger och varit dyblöt av svett. Jag har börjat hosta mer och kombinationen av hosta och sura uppstötningar är ingen hit. Har flugit upp ur sängen några gånger när dessa två härligheter infallit samtidigt.

Önskar verkligen att jag får bli frisk och slippa den här skiten, det räcker nu.

Det går framåt i köket, porslinshon, hällen och ugnen är på plats. Han jobbar på bra min sambo. Tänk vad fint allt kommer bli när det är klart, härligt 🙂

Nu har svärmor och hennes sambo kommit hit. Dom ska hjälpa min sambo att få i hop och upp skafferiet. Det är så pass högt och tungt så det blir bra med lite hjälp. Svärmor har tagit med mat också, guld värt. Längtar tills allt i köket är fungerande igen.

Kök22februariNr2

Vitt precis som jag vill ha det 🙂 Blir vitt kakel framöver med, men det har inte sambon beställt än. Att sätta kakel ska vi ta hjälp med. Fläktkåpan vi har köpt är också vit.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *