Feberfrossa

Repris21februari

Hej på er 🙂

I dag har jag inte haft någon bra dag.

Jag återkommer förhoppningsvis piggare i morgon, har mest vilat i dag. Men har svårt för att ligga ner, får upp sura uppstötningar och luft i munnen. Har tuffa nätter, försökte pallra upp mig med ett vikt täcke och tre kuddar. Följden blev en stel nacke och huvudvärk och att det ändå inte gav sig helt. Behöver jag säga att jag är måttligt less nu 🙁

Den här dunderförkylningen/influensan hade jag inte räknat med mitt i renoveringskaoset. Jag brukar dessutom försöka sova mig frisk, men går sådär när magen krånglar så fort jag lägger mig ner. Har halvsuttit i soffan och vilat/sovit en del i dag, är så trött och slut.

Sambon renoverar vidare. Det var ganska pirrigt i dag när han skulle såga ut för hällen i bänkskivan. Det får ju inte gå fel och det är något han aldrig har gjort förut. Jag har inte sett resultatet med tror säkert att det blev bra. Kommer nog någon bild i morgon. Just nu håller han på och fräscha upp våra golv lite, det behövs verkligen. Det blir så skitigt.

Hoppas ni har haft en härlig dag och får en mysig kväll.

2 svar på ”Feberfrossa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *