Sängen

Repris19februari

Hej på er 🙂

Jag har spenderat den här dagen i sängen med.

Sambon fixar på i köket. Han har spacklat och slipat precis bredvid där skåpen ska sitta, han lyfte av skåpen för att komma åt bättre. Just nu sätter han dit underskåp. Det dyker upp en del små grejor som han inte har räknat med, men det är ju som det brukar vara 😉

Eftersom det inte har hänt något direkt synbart i köket, så visar jag sovrumsbilder i repris. Det är ju där jag spenderar den mesta av min tid dessa dagar. Jag har i alla fall fått i mig mer att äta i dag mot för i går. Alltid något, positivt att känna lite mer hunger.

Den här graviditeten har gjort att mitt immunförsvar är totalt kört i botten. Kan inte hjälpa att jag blir less och frustrerad. Jag ogillar renoveringskaos i vanliga fall, att lägga till att bli sjukare än jag varit på flera år var inte direkt vad jag hade önskat mig.

Men det är väl bara att bita i hop. Inom en ganska snar framtid har vi ett nytt fint kök och enligt beräkningen i ”paddan” kommer bäbis om 2 månader och 29 dagar ♥

Repris19februariNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *