Rejält dålig

Kök18februari

Hej på er 🙂

I dag har jag bara varit upp och ätit frukost.

Resten av dagen har jag spenderat i sängen. Jag har frusit som en tok och jag har svettats rejält. Så här sjuk har jag inte varit på flera år, jag brukar inte få hög feber 🙁  Givetvis ska jag tajma det nu mitt i kaoset här hemma och våran semestervecka.

Jag åt till och med mat i sängen för jag orkade inte gå ner. Var så dålig, det gick över 7 timmar mellan frukost och mat, det kändes inget vidare kan jag säga. Men innan sov jag och orkade inte ens tänka tanken på att äta mat. Tur det går framåt här hemma ändå.

Det tog tid i går för sambon och hans kusin, att fixa elen och få upp nya väggar. Efter det var det otroligt skitigt här hemma, men han dammsög och moppade av det allra värsta.

Nu ska jag förflytta mig till sängen igen.

Kök18februariNr2

Kattpojkarna är med och håller koll när mamma inte orkar 🙂

Önskar er en bra kväll.

2 svar på ”Rejält dålig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *