Gult kök

Kök17februariNr2

Hej på er 🙂

Gårdagen blev ju inte som det var tänkt.

Jag och sambon har varit helt överens om att vi först och främst ska fokusera på att få ett fungerande kök. Nya skåp, lådor, bänkskivor, häll, ugn osv. Tapetsering och målning skulle vi ta när själva köket var klart. När vi inte fick hjälp av elektrikern i går gjorde sambon annat.

När han skulle riva ner taklisterna satt tydligen väven på väggarna löst. Då var det roligt att riva. När jag kom in i köket så var halva köket gult?! Det här var ju precis vad vi hade sagt att vi ska göra? Hans egna ord har varit att han vill ha en paus innan det ska tapetseras och målas. Men det är väl bara att tacka och ta emot om det blir gjort snabbare, tjohoo 🙂

Vi har inte bestämt oss för tapeter eller beställt det än. Dags att göra det snart då kanske när sambon fattar egna beslut utan att fråga mig 😉 Skönt i alla fall att det gick smidigt att få bort väven. Sedan ska tapeterna ner också, det däremot brukar vara ett evighetsgöra.

Klockan 7,45 ringde telefon i morse, det var plåtslagaren. Han kom hit mitt i frukosten. Röret till ventilationen sitter inte så att det passar i fläktkåpan utan behöver flyttas. Han kom tillbaka igen senare för att konstatera att det är ett el-rör i vägen, så inget blev gjort.

Nu har vi ätit middag för en stund sedan med sambons kusin (elektrikern) och nu är dom i full gång i köket. Jag hoppas vi kan flytta röret till fläkten på ett smidigt sätt och utan hjälp av plåtslagaren. Det verkar som att det går att lösa ändå, lite flyt nu tack.

Kök17februari

Stiligaste tapeterna 🙂

Önskar er en bra kväll.

2 svar på ”Gult kök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *