Första semesterdagen

Repris16februari

Hej på er 🙂

Första dagen på semesterveckan, det har inte gått exakt som vi hoppats på.

I går försökte min sambo få tag på elektrikern (hans kusin) men fick inget svar. I dag har han ringt flera gånger men utan svar. Då ringde han och hörde med sin mamma och fick veta lite senare att kusinen hade tappat bort sin mobil i helgen. Tuff helg tydligen 😉

Så det blir inget av med det vi hade tänkt oss i dag. Men i morgon ska han komma hit på eftermiddagen. De som ska göras då är att elen ska dras bakom de nya gipsskivorna och skivorna ska sättas upp. Därför pysslar min käre sambo med en del annat i stället.

Vi har även hunnit njuta av underbart goda biskvier och en kopp kaffe. Tusen tack Ikoz självutnämnda gudmor, dom var sååå goda. Vi åt en varsin på alla hjärtans dag med ♥

Jag har varit till BM i dag igen, eftersom mitt blodtryck var högre måste vi kontrollera så att jag inte får havandeskapsförgiftning. Jag hade något lägre blodtryck nu och ingen äggvita i urinen. I dag har jag ju varit hemma och tagit det lugnt, får se hur det ser ut nästa gång om två veckor när jag kommer direkt från jobbet igen. Hon sa att det är viktigt att jag vilar.

Filmen i går var helt ok, det kändes inte som jag satt där i över två timmar i alla fall. Gick på toa 5 minuter före filmen och lyckades hålla mig hela tiden (svårt som gravid det där) 😉 Jag kan säga att jag verkligen är tacksam över att jag har ett sunt förhållande.

Första bilden köket från i somras och de två nedersta som det ser ut nu.

Trevlig kväll.

 

4 svar på ”Första semesterdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *