Mellan två kök

Hej på er 🙂

I går rev sambon ut vårat gamla kök.

Jag tycker det gick smidigt faktiskt. Synd bara att han är hängig, men han kämpar på bra ändå. I dag ska det rivas ner gipsskivor. Från början hade han tänkt försöka behålla dom, men det är så mjukt på vissa ställen så det blir att köpa nya och sätta upp.

Tycker det är bättre att det blir ordentligt gjort, det sa jag redan från början så jag är nöjd. Alla hjärtans dag firades inte speciellt mycket här hos oss av förklarliga skäl. Till middag blev det korv med bröd. Men tänk vilken fin present vi ger oss själva, ett nytt kök.

Känns skönt att få det gjort innan bebben kommer. Liksom ”bygga bo” ännu mer. Kan tänka mig att jag framöver även kommer vilja rensa och fixa lite hemma. Garderoben till exempel som jag har nämnt tidigare, är i stort behov av det. Göra plats åt bäbiskläder ♥

I kväll ska jag på bio med en god vän. Jag har inte varit på bio på cirka 5 år, jag och sambon har aldrig varit i väg. Men när frågan kom från en vän jag inte träffat på länge var svaret ganska givet. Filmen är den alla pratar om, som jag sagt att jag inte skulle se 😉

Tapet70tal15februari

Så här stiliga var tapeterna från början när huset byggdes 1977 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

4 svar på ”Mellan två kök

    • Haha, ja visst var det snyggt 🙂 Tänk dig gult blommigt kök, grönt blommigt datarum och hallen var bajsbrun. Vi river ju ner allt från grunden när vi gör något, ingen annan som har gjort det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *