Alla hjärtans dag

Hej på er 🙂

Kram på Alla hjärtans dag ♥

I dag har jag och min sambo varit förlovade i tre år. Dagen inleddes med nybakade scones som han gjort. Att säga att allt är rosa moln och röda rosor just nu är inte helt sant. Det är aningen kaos här hemma, med köksrenoveringen som ska till och ta fart 😉

Han har börjat riva ut köksskåp nu. Han är hängig och jag är hängig. Vi båda har en förkylning i kroppen som ligger där och lurar, vi har hostat om vart annat i natt. Jag tycker det är ganska frustrerande för han brukar i princip aldrig vara sjuk. Men vi hoppas det vänder fort. Vi har ju bara en semestervecka och då ska det hinnas med mycket.

Tapetseringen och målning av panel kommer längre fram. Huvudsaken är att själva köket kommer på plats under veckan, så vi kan laga mat igen. Att sätta kakel är också en senare fråga. Det ska vi ta hjälp med, vi har aldrig gjort det någon gång. Vill verkligen ha det rakt och fint. Sambons smeknamn på mig är att sätta ”ögonmåttet” framför mitt efternamn.

Så här blir det inte så mycket myspys i dag, men jag hoppas på en fin och bra dag ändå. Jag har fått ett gulligt halsband av sambon, ett i silver med ett sött litet hjärta ♥

Önskar er en skön och härlig dag 🙂

 

2 svar på ”Alla hjärtans dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *