TGIF

V-rum13februari

Hej på er 🙂

Skönt med fredag, fast det är fredagen den 13:e.

I dag har vi haft avtackning av chefen för min grupp. När hon blev lite rörd var det kört för mig, det tårades i ögonen. Jag är emotionell i vanliga fall, men vad är det jämfört med hur jag är nu med gravidhormoner, haha. Det har varit en aningen omtumlande dag.

Jag ska försöka ha en skön helg och bra vecka. Även fast det är köksrenovering som står på schemat. Jag ska ju inte renovera eller lyfta tungt, det står sambon för. Jag ska mer vara ett stöd och bolla tankar och idéer med. Vill ju ha lite koll på vad som händer 😉

Sambons kusin har varit här och tittat, han är elektriker. Så det har pratats el i köket. Efter det åt vi tacos och nu har han precis åkt hem. Dags för en kopp kaffe tror jag, gör ett tappert försök att hålla mig vaken ett tag till. Vi är väldigt trötta båda två i dag.

V-rum13februariNr2

Önskar er en härlig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *