Snart så

Matsal12februari

Hej på er 🙂

Tog mig genom den här dagen med, tur att det snart är helg.

För någon dag sedan sa sambon att han började känna sig hängig. Han som i princip aldrig är sjuk. Blev aningen oroad med tanke på kommande köksrenovering till veckan. Jag sa även att han kommer säkert att klara sig som vanligt, frågan är hur det blir med mig.

I dag har jag känt mig hängig, tänkte nästan gå hem från jobbet men kämpade på. Jag hoppas att vi båda klarar oss, det bara måste flyta på bra med köket 😉 Jag väldigt trött på att vara så mottaglig, det verkar som jag drar åt mig mycket nu som gravid.

Något gulligt i dag, vi fick med oss hem en tidig alla hjärtan dags present från Ikoz självutnämnda gudmor. Vi har inte öppnat det än, men gissar på att det är något gott att mumsa på 🙂 Är så mätt i magen efter att sambon fick igenom sitt önskemål om maxmat.

Just nu ångrar jag mig nästan att jag drog i gång en maskin tvätt. Jag skulle kunna gå och lägga mig rakt av. Önskar att jag får en god natts sömn och vaknar upp pigg och kry.

Matsal12februariNr2

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *