Ballofix

V-rum11februari

Hej på er 🙂

Skönt att komma hem lite tidigare, vi kom hem vid 16-tiden.

I dag har rörmokaren varit hit medan vi jobbade, han har satt dit ballofix. Nu kan vi inte använda vattnet i köket, det känns väldigt ovant. Tur att vi har tvättstugan intill köket i alla fall. I kväll blir det att fortsätta packa ner saker från köksskåpen 🙂

Vi har tagit ner mina ljusbollar som hängde över gardinstången. Det var en liten herre vid namn Ikoz som tyckte att han skulle tugga på sladden. Köpte en lampa på Ikea när vi var där som står på avlastningsbordet i stället. Fint med ljuskällor lite här och var tycker jag.

Åh vad det kurrar i magen, ska bli gott med kycklingsoppa nu. Har väntat på att sambon ska komma hem, han har varit och hämtat tillbaka våran husnyckel och fixat lite ärenden.

V-rum11februariNr2

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Ballofix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *