Kvällsjobb

Matsal10februari

Hej på er 🙂

Äntligen hemma efter kvällsjobb. Jag har haft en blandad dag kan man väl säga.

Åt frukost med sambon, allt flöt på ok. Men som vanligt när vi skulle åka så kom ”hettan”. Jag håller på att få värmeslag varje morgon när jag ska klä på mig. Sambon får öppna ytterdörren när jag tar på mig skor och jackan. Var varm i bilen hela vägen till jobbet.

Väl framme fick jag stå ute en stund och ta luft, försöka svalka ner mig. Detta är mycket ovant för mig, som vanligtvis fryser. På jobbet blir det ganska dålig luft och varmt på eftermiddagen, blir aningen trött av det. Huvudvärken håller snällt i sig men i olika grad.

Nu blir det en dusch och sedan är det inte långt kvar tills det är dags att krypa ner i sängen. I morgon slutar vi tidigare i alla fall, skönt. Två dagar kvar sedan är det äntligen helg igen. Efter det följer semesterveckan och våran köksrenovering 😉

I dag går jag in i vecka 27 ♥

Matsal10februariNr2

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *