Måndag igen

V-rum9februari

Hej på er 🙂

I dag kände jag mig extra välkommen hem…

Till blomjord på vardagsrumsgolvet och relativt nya favoritkrukan i tusen bitar 😉 Tänk det är härligt med katter nästan jämt. Jag hoppas att krukorna fortfarande finns kvar. Jag gillar verkligen dessa rosa höga krukor som har stått i vardagsrummet under en kortare tid.

Jag har mina misstankar om varför krukan var vält. I går fick vi nämligen besök av den där fina katten igen, som förut en gång låg länge på fönsterblecket utanför och ville komma in. Zim såg missen och låg på fönsterbrädan och frustade, men katten låg kvar. Själv vill jag helst släppa in alla katter, speciellt när dom gör så där ♥ (nej det är ingen fara)

Annars inledde jag morgonen med att inte äta frukost i sängen utan nere i köket. Det var första vardagen jag inte har ätit i sängen på månader. På helgerna när det är helt stressfritt har det fungerat bra ändå, men vardagarna har varit tuffare. Hoppas det kommer hålla i sig att jag får må bra på morgonen så jag kan äta tillsammans med min sambo.

I går sparkade bäbisen rejält hårt och levde om. Det kändes som att jag satte min hand emot bäbisens hand eller fot, och magen rörde sig rejält så vi båda såg. Sambon fick känna han med. Följden blev en knasig dröm i natt med en spark så jag till och med såg en fot bukta ut från magen. Reaktionen i drömmen var ”FY f-n vad äckligt”, haha.

Lite stolt är jag, jag ätit fisk två dagar i rad. Fisk tycker jag vanligtvis om, men som gravid nej inte så gott. Vet att det är nyttigt och viktigt. Men vad sjutton gör man om man bara vill kräkas när man äter det, inte så stor nytta då. Men i går och i dag har det smakat bra.

Nu blir det snart att att prova på en kopp kaffe. Får se om vi börjar packa ner lite ur köksskåpen. Helst vill jag bara vila och sova, men har kört i gång en maskin tvätt också.

V-rum9februariNr2

Önskar er en trevlig kväll.

3 svar på ”Måndag igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *