Vilodag

Ikea8februari

Hej på er 🙂

Gårdagen var ju spännande, vi skulle som sagt på dop.

Vi åkte förbi en kyrka och jag frågade sambon ”Är det denna kyrkan?”. Nej det var det inte och vi fortsatte åka en bra bit. Han följde sin gps i sin iPhone. Väl framme på angiven adress som han hade knappat in sa jag ”Det här är definitivt INTE en kyrka”.

Stressen hade smugit sig på ganska rejält, vi hade inte så jättestora marginaler för att åka fel. Gissa vilken kyrka vi skulle till? Jo den jag hade kommenterat när vi åkte förbi. Utan att jag visste om det, utan kännedom om adress, utan en gps i en iPhone 😉

Inte första gången min kära sambo åkt fel och stressfaktorn i mig i princip gått i taket. Visst hade vi kunnat åka tidigare, men jag frågade innan vi åkte om vi hade marginaler och det hade vi. Andra gånger har jag också sagt ”Det här känns inte rätt”, och det har varit fel.

Vi kom in i kyrkan 2 minuter före det skulle börja och jag var jätte kissnödig, det var bara att knipa. Det var fint av det jag såg. Kommer man sent får man sitta långt bak och alla stod upp när lilltjejen döptes så jag såg ingenting. Hon var jätteduktig och det gick bra. Efter akten var det gott fika i trevligt sällskap. Behöver jag säga att jag var ganska urladdad då.

Efter dopet blev det Ikea, det hade sambon bestämt. Byta de saker som blivit fel vid vår köksleverans. Jag var slut och hade ont, ville helst sätta mig ner. Jag brukar tycka det är kul. Men glad blev jag när jag äntligen hittade ljusrosa handdukar, det har jag letat länge.

I dag har jag ont. Fredagen och middag sittandes på en inte alltför mjuk stol i flera timmar och gårdagen åkandes en bra bit i bil och mer sittande. Jag hoppas det släpper under dagen. Var inte det här ett positivt inlägg så säg, men jag är ärlig i alla fall 😉

Ikea8februariNr2

I dag ska jag njuta och bara ta det lugnt. Ska jag sitta blir det i en skön soffa 🙂 Nu är det dags för att njuta av en god helgfrukost ♥

Önskar er en skön söndag.

4 svar på ”Vilodag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *