Dop

Matsal7februari

Hej på er 🙂

Hoppas ni hade en trevlig fredag, det hade jag.

Maten var otroligt god, jag åt oxfilé, pommes stripes, rödvinsås och bea. Bästa jag har ätit ute på väldigt länge. Till efterrätt blev det marängsviss, riktigt mumsigt det med. Roligt att få vara så nöjd med maten. Jag och sambon har haft lite otur emellanåt och det är inte speciellt ofta vi går ut och äter. Jag blev ganska trött och avrundade vid 20,45 🙂

Sambon var hos sin mamma med sambo medans och åt pizza, så han kom och hämtade mig efteråt. Jag hade nästan kunnat somna i bilen. Tycker jag gjorde det bra som höll mig vaken så pass länge på en fredag 😉 En fredag som dessutom varit ganska krävande.

I dag bär det i väg på dop för sambons systerdotter. Gruvar mig för att åka bil faktiskt, jag har mer ont i dag. Det tog på min kropp att sitta still på en inte alltför mjuk stol i går. Men det ska givetvis bli väldigt trevligt också. Just nu kräver min kropp en hel del vila och jag blir aningen stressad när jag känner att jag inte kommer hinna få den vilan på en helg.

Men det är bara en vecka kvar att jobba sedan har vi semester. Ja ni vet den där härliga solresan jag har pratat om så länge, det ska bli underbart 😉 Nej jag menar givetvis köksrenoveringen, haha. Sambon som får ta i och jag som håller koll på hur det går.

Matsal7februariNr2

Det blev en bukett rosor till helgen ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *