Kallt

Repris5februari

Hej på er 🙂

I dag var det kallare ute igen.

Det får mig att drömma ännu mer om vår, värme och sommar. Kladdkakan på bilden är bonus. Sa till sambon för någon dag sedan att jag har en önskan om att få kladdkaka och grädde i helgen. Har väl inga direkta gravidcravings, men grädde är betydligt godare nu.

I morgon ska jag ut och äta med min grupp på jobbet. Det ska bli trevligt och gott hoppas jag. Vi har avtackning för min chef som ska sluta och en arbetskompis som redan har slutat. Jag hoppas jag orkar hålla mig vaken lite längre än tills jag har ätit upp min mat 😉

Jag ska ta och hoppa in i duschen nu så jag har det gjort. Är väldigt trött i dag. När det inte var några katter som störde mig tidigt i morse, så vaknade jag av mig själv typiskt. Var upp på toaletten före tre och hade väldigt svårt att somna om efter det. Behöver ju sömnen.

Slumrade till en stund före klockan ringde och hade riktigt knasiga drömmar. En dröm var om en källare med 100 katter och en man som var där nere. Jag stod i trappen och skrek åt honom ”VAD gör du?” ”Du dödar inte katterna”. Undrar vart allt tok kommer i från.

Repris5februariNr2

Mums! Är detta det som kallas för självplågeri 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Kallt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *