Nöjd

AvlastningsbordRepris4februari

Hej på er 🙂

I dag har jag jobbat och jag känner mig nöjd med dagen.

Efter jobbet åkte vi hem en sväng och tittade till katterna. Vi har har haft hantverkare här, äntligen har de fixat elementen som var felkopplade. Ni som följer bloggen kanske minns att de varmaste rummen har varit sovrummet och badrummet uppe. De rum som jag vill kunna ha svala. Det ska bli skönt att slippa göra mig i ordning i en bastu i morgon bitti 😉

Sedan har vi varit på stan en sväng och köpt en doppresent. På lördag döps sambons systers dotter ♥ Blev lite annat också som jag behövde fylla på med i badrumsskåpet.

Det är inte så fixat här hemma just nu. På övervåningen håller sambon på att bygga i hop stommar till köket. Nere står det saker i både köket och hallen. Det blir en tid nu med lite favoriter i repris och från renoveringen när den är i gång, eller kanske något jag har inhandlat. Det är en övergående period, jag hoppas ni hänger kvar här ändå 🙂

Repris4februariNr2

Trevlig kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *