Köksleverans

LilaRummet2februari

Hej på er 🙂

I dag har jag varit hemma och vilat och vetesäcken har gått varm.

Värken är inge vidare just nu. Har fått så ont i ljumskarna och lederna. Det är jobbigt att vända mig i sängen och ändå måste jag göra det ofta. Att lyssna på kroppen är viktigt för mig, speciellt nu ♥ Så det dåliga samvetet får stå åt sidan, även om det är svårt 😉

I dag har vi fått våran stora Ikea leverans på närmare bestämt 500 kilo. 100 kilo har vi ju fått sedan tidigare. Det var en hel del paket att ställa undan och se till att pricka av på listan så vi har fått allt. Det är nu det börjar, att leva i renoveringskaos. Men jag fortsätter bjuda på bilder både från renoveringen när den är i gång och bilder jag gillar i repris kanske.

Det blev inte helt rätt med leveransen. Men i det stora hela så stämmer det. Är några få småsaker som ska vara i skafferiet som vi måste byta ut. Blir en tur till Ikea framöver.

I morgon är det dags för besök hos barnmorskan, äntligen. Än så länge har jag bara varit på inskrivningen i oktober. Har även varit på KUB test och det vanliga ultraljudet, men det var på annan ort. Ser fram emot besöket, det ska bli spännande. Hoppas jag slipper nålar.

LilaRummet2februariNr2

”Lila rummet” är fyllt av kartonger, bänkskivan står lutad mot elementet i köket. Porslinshon är riktigt tung så den står kvar i hallen 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *