Februari

Framsidan1februari

Hej på er 🙂

Morgonen inleddes med favorit i repris, det blev en god mysfrukost i dag med.

Det känns verkligen att det är ett bra tag kvar till våren när man tittar ut. Men hellre snö, vitt och ljust när det är vinter, än ingen snö alls, grått och mörkt. Första februari i dag då, det går i alla fall sakta framåt och längtan efter våren är större än vanligt såklart ♥

Jag har haft ganska ont i natt och har vänt mig i sängen många gånger. Har ont i lederna, hoppas det vänder fort. Jag fick även gå upp mitt i natten och ta en tablett mot sura uppstötningar, det var så starkt i magen. Har fått en del ”trevliga” krämpor som gravid.

I går kväll fortsatte vi att titta på favoritserien ”Once upon a time”. Nu har vi bara ett avsnitt kvar. Sedan får vi vänta tills det kommer nya avsnitt i mars. Känns tråkigt med väntan när vi har fastnat för denna serien. Men det blir till att titta på något annat ett tag igen då.

Sambon kom hem med en söt liten huvjacka till bäbis i går. Den är vit men har rosa i innertyget, i storlek 62 så lite större. Jag sa nu på morgonen att får vi en pojke så ska han ha rosa och då är han inte ens alldeles nyfödd. Sambon svarade ”Då säger jag bara att du älskar rosa, så det spelar ingen roll om vi har en pojke eller flicka”. Haha 🙂

Får se vad vi gör av den här dagen. Blir nog pyssel hemma men mest att ta de lugnt.

Baksidan1februari

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *