Vår tack

Tulpaner31januari

Hej på er 🙂

Vi har avnjutit en riktigt god frukost, perfekt start på morgonen ♥

Ute snöar det för fullt och inne gör jag det jag kan för att det ska kännas som vår. Det blev givetvis en bukett tulpaner till helgen igen, sambon som har köpt. Så fint med ljusrosa och vitt tillsammans. Krokusarna på köksbordet har börjat slå ut dom med, härligt.

Det blev städat här hemma i går, skönt att ha rent och fint till helgen. Det är nog den sista helgen som vi har ordning och reda på en lång tid framöver. Det svider lite i pedanten i mig, jag mår som bäst när det är fint och rent. Det får mig att känna lugn och harmoni 🙂

Får se vad det blir gjort i dag. Sambon ska åka i väg och köpa flyttkartonger så vi har att packa ner allt som är i köksskåpen. För mig går tvättmaskinen varm som vanligt. Jag är inte pigg så ska försöka vila mycket denna helg och hoppas på att vara ok på måndag.

Värken håller i sig, jag tycker det är småjobbigt att bara kunna sova på sidan. I natt råkade jag lägga mig på magen, inte bekvämt alls och bäbis började genast sparka. Men gud vad gör jag, klart jag inte kan ligga på magen nu, förlåt där inne goa lilla ängeln våran ♥

Tulpaner31januariNr2

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *