Älskar rosa

Hej på er 🙂

I dag har jag vilat och sovit ut.

Huvudvärken och värken håller i sig. Känns som jag har en förkylning på gång i kroppen. Hoppas jag slipper, räcker med sjukdomar nu faktiskt. Vill verkligen kunna jobba den tid som är kvar, innan det först är dags för semester och renovering av köket vecka 8, sedan går jag på semester tre veckor före beräknad födsel som är den 18 maj ♥

Men bäbis verkar pigg i alla fall. Jag har suttit i soffan och sett hur halva magen flyttat runt, full fart där inne. Är den lika när den kommer ut, så får vi nog en ganska livlig bäbis 🙂

Jag har börjat tänka hur jag ska göra i ordning här hemma. Vart bäbisens kläder ska få vara. Finns stor risk för att någon måste rensa sin walk in closet (mm jag) och kanske ge plats åt bäbiskläder i byrån som står i det vi kallar för ”lila rummet”. Var länge sedan jag rensade garderoben, förut gjorde jag det oftare. Det blir lätt så när det finns gott om plats.

I kväll ska nog sambon dammsuga nedervåningen, får se om jag orkar moppa golven. Ganska snart kommer vårat hem att vara renoveringskaos. Vi ska börja packa ner en del i köket i helgen. På måndag kommer Ikea med den största delen av köket, vi har fått det uppdelat. En leverans förra veckan och några delar fick vi hämta på posten.

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *