Värk

Matsal29januariNr2

Hej på er 🙂

Här sitter jag och småfryser, men får värme av vetesäcken som ligger över axlarna.

Jag kände redan i morse att jag borde stanna hemma. Vaknade med rejäl huvudvärk, stel nacke och ond rygg. Hoppades på att det skulle bli bättre bara jag ”kom i gång”. Det blev det inte. Eftersom jag försöker lyssna mer på min kropp slutade dagen lite tidigare i dag.

Har legat och vilat i sängen ett tag och kommer lägga mig tidigt i kväll. Hoppas på att värmen från vetesäcken mjukar upp min spända nacke något. Ogillar verkligen värk och huvudvärk. Hoppas det vänder snabbt och att helgen ger den vila som jag behöver.

Något roligt är att bäbis har sparkat i dag så två av mina bordsgrannar har fått känna 🙂

Matsal29januariNr3

Bilder med härligt solsken från i helgen ♥

Matsal29januari

Ikoz ville också vara med på ett hörn ♥ Önskar mig solsken igen i helgen ♥

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *