Bra dag

Matsal28januari

Hej på er 🙂

I dag har jag haft en bra dag (bortsett från dessa sura uppstötningar)

Efter jobbet blev det en sväng på H&M. Det brukar heta att jag behöver mascara. Att det oftast följer med lite annat hem är väl en annan femma. Två söta bodys till bäbisen, en tröja till sambon och något linne till mig, ännu en baby lips blev det också, beroende? 😉

Resten av kvällen kommer vi spendera med att städa övervåningen, jag ska ta en lång skön dusch, plocka lite och kanske hinna sitta en stund och mysa med sambon i soffan. Innan det äntligen är dags att krypa ner i sköna sängen, jag är ju trött nästan hela tiden.

Torsdag i morgon, vilket betyder städning av nedervåningen och nedräkning mot helgen ♥

V-rum28januari

Trevlig kväll.

4 svar på ”Bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *