Tandläkaren

DukaroLjus27januari

Hej på er 🙂

I dag fick jag en god present av en arbetskompis, en semla 🙂

Sambon och jag hade gett bort biobiljetter till henne som höll på att gå ut. Att ge oss biobiljetter är ingen bra idé. Vi har varit tillsammans över 4 år och har aldrig varit på bio. Just biobiljetter brukar vara en vanlig present på jobbet, och vi jobbar där båda två så vi får dubbelt upp. Men att ge bort dom och få en varsin semla tyckte jag var en helt ok deal.

Efter jobbet åkte jag direkt till tandläkaren.

Det var ingen trevlig upplevelse. Senast jag var där såg allt jättefint ut. Nu som gravid hade jag fått mer tandsten, tandköttet är inflammerat och blödde en hel del. Jag brukar få en bedövningsgel när jag har haft mycket tandsten förut, men den fick man inte ta som gravid. När jag låg där i stolen halvt upp och ner ålade bäbis runt rejält i magen ♥

Efteråt blev det lite shopping som tröst. Mango body butter, läppstift, baby lips, två rosa dukar, två ljus och två svarta toppar. Oljan jag smörjer magen med är snart slut, kör på body butter ett tag sedan, baby lips gillar jag så det blev en ny ofärgad med en härlig doft.

Nu är det lite kvällsbestyr och fix här. Jag längtar redan efter sängen, har varit mer trött senaste tiden. Skönt att veta att vi slutar en timme tidigare i morgon, det var ett tag sedan.

Bodybutter27januari

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Tandläkaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *