Kvällsjobb

Matsal26januari

Hej på er 🙂

Känns lite bakvänt, vi har jobbat kväll i dag fast det är måndag och inte tisdag…

För i morgon ska jag till tandläkaren. Var bra struligt att få till en tid. Fick boka om tiden då min ordinarie tandhygienist inte kunde den tiden jag hade fått. Därför har jag har fått vänta 2 månader längre och inte får jag gå till den jag brukar. Men det blir nog bra hoppas jag.

Det var så härligt ljus i går så jag passade på att fota en del. Det är svårt att få till fina bilder när det bara är mörkt och jag är ingen expert på inställningar på kameran heller. Blev en med blixt och en utan. Fina fast på olika vis. Tulpanerna har börjat slå ut ♥

Inte mycket kvar av kvällen nu innan det är dags att krypa ner i sängen. Hinner ta en dusch, äta lite och kanske titta en stund på TV. Jag är väldigt trött i dag med, skulle önska att jag fick sova några timmar extra någon natt. Vore perfekt att få till det på helgen. Men men då ska jag bli störd av katter, toalettbesök och en hungrig kurrande mage 😉

Matsal26januariNr2

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *