Längtan

Tulpaner24januari

Hej på er 🙂

Klockan ringde tidigt i morse, sambon jobbar extra i dag.

För min del är det inte att tänka på, jag behöver vila. Men han tyckte det skulle sitta fint med några extra slantar som vi kan lägga på babyskyddet vi beställde i går till exempel. Det går ju en hel del pengar inför att bäbis ska komma. Såg att min beställning från H&M är på väg att skickas och att några mössor kommer senare. Då passade jag på att lägga till tre par söta små strumpor och 2-pack trekantscarf. Vi köper allt lite eftersom ♥

I går efter vi hade beställt barnvagn och babyskydd handlade vi blommor.

Tre buketter tulpaner som jag blandade. Inte lika ståtliga som när jag fick gå och klippa dom själv direkt från lökarna, men väldigt fina ändå. Sambon tyckte absolut att vi skulle köpa hem krokusar också, så det blev en kruka av det med. Härligt att ha en sambo som ser vilken glädje blommor ger mig och som själv säger ”Krokusar måste vi ha” 🙂 ♥

Han tyckte jag skulle passa på att vila i dag medan han jobbar. Jag tänker pyssla lugnt här hemma och ta hand om mig själv lite. Behöver klippa naglarna, dom växer som ogräs nu när jag är gravid. Annars brukar jag bara ha långa naglar på sommaren. Nu går dom av för att jag slår emot saker. Kanske tar och färgar ögonbrynen med, dom är rätt ljusa nu.

Drömmer om våren och sommaren, längtan efter våran bäbis är stor. Svårt att föreställa sig hur allt kommer bli. Det är nog en pigg liten bus vi kommer att få. Min bordsgranne sa i går att det är väl inte konstigt att det är så livat i magen, med tanke på hur jag är. Jag svarade att bäbisen kan väl brås på sambon. Det trodde hon inte och så skrattade vi gott.

Tulpaner24januariNr2

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *