Glad

Godis23januari

Hej på er 🙂

I dag har vi beställt våran barnvagn och babyskydd, underbart ♥

Jag var däremot inte lika glad efter vägen hem. Jag märkte direkt att det var något fel med sambon, det går inte att dölja något för mig. Det visade sig att mätaren i bilen hade sagt att vi kunde åka 8 mil efter vi hade handlat klart. Men sa något helt annat när vi väl hade börjat åka. Gissa om paniken kröp sig på. Gravid kvinna i strumpbyxor och kjol i kylan, grattis!

Tack och lov tog vi oss hem och sambon kunde åka och tanka också. Efter den lilla incidenten blev det pizza. Nu är jag glad igen och det slinker väl ner någon godis med 😉

Känns väldigt skönt med helg. Jag ska vila massor, det har varit några tuffa veckor nu. Blir ledsen när jag känner mig stressad och får lite dåligt samvete. Magen känns ”hård”, det är inte alls som när jag är hemma och tar det lugnt. Även om jag tar pauser och försöker dra ner på tempot, fast vi har massor att göra på jobbet. Bäbis och jag är ju viktigast ♥

BarnvagnEmmaljunga23januari

Det blev en Emmaljunga city cross 🙂

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

10 svar på ”Glad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *