Nya mattan

HallUppe22januari

Hej på er 🙂

Nu får det gärna bli fredag och helg tycker jag.

Trött i huvudet är jag och har så sura uppstötningar så jag blir halvt galen snart. Det är tur att bäbis sparkar och gör mig glad till och från så jag tar mig genom dagen ♥ Är stressigt på jobbet, men jag försöker påminna mig själv om att andas och att ta många pauser.

Nya mattan från Jotex har kommit på plats i hallen uppe. Vi la på den i morse och Ikoz var där direkt och gjorde mattan till en enda stor hög. Sedan satte han sig och tuggade på fransarna. Får se om mattan får vara i fred, hoppas att det bara var nyhetens behag 😉

I dag kom det en leverans med delar till köket från Ikea. Det som vi från början fick höra var restat och inte skulle komma förrän i mars. Sambon åkte hem från jobbet för att ta emot paketet och sedan tillbaka till jobbet igen. Resten av köket kommer den 2 februari. Renoveringen närmar sig, det är dags under semesterveckan som vi har vecka 8.

Har fått mat i magen och nu är det snart dags för städning av nedervåningen.

HallUppe22januariNr2

Zim och fina lysande ögon 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Nya mattan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *