Kram

V-rum20januari

Hej på er 🙂

Jag hade tänkt att jag mest skulle sitta i soffan i kväll.

Har ändrat mig fram och tillbaka angående städningen. Men sista budet är att vi ska städa övervåningen ordentligt, så tar vi nedervåningen i morgon. När jag fick komma hem så kände jag att jag kommer uppskatta att komma hem till ett nystädat hem på fredag 🙂

Även om jag är trött och helst bara vill äta, duscha, vila, sova. Men vi hinner nog mysa en stund i soffan i kväll också. I dag har vi hämtat ut ett paket med nya rosa gardiner och en matta. Gardinerna ska jag eventuellt ha i köket efter renoveringen, mattan ska få ligga på hallen uppe den är rosa och vit. Roligt med lite nytt, vårkänslorna börjar komma.

V-rum20januariNr2

Kram till er på kramens dag ♥

2 svar på ”Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *