Barnvagn

Matsal18januariNr2

Hej på er 🙂

Då var måndagen gjord, det inleddes med en rivstart.

I dag har vi varit och tittat på barnvagnar efter jobbet. Allt börjar kännas mer och mer verkligt. Det är väldigt mycket att tänka på, snurrar i huvudet samtidigt som det är helt underbart. Trodde jag skulle ha svårt att välja en vagn och behöva åka dit flera gånger. Men tror vi båda är rätt säkra på vilken det blir, ska förmodligen beställa den nu på fredag ♥

Vi tittade på babyskydd också, de ska ha en kampanj i helgen med 20 procent rabatt. Så det åker vi och beställer på fredag efter jobbet. Med allt jobbigt bakom oss känns det otroligt härligt att se magen växa, känna sparkarna och börja planera saker på riktigt 🙂

Annars är jag less på halka och det här ”fram och tillbaka” vädret. Jag ville så gärna ut och gå i helgen, vi var på väg ut i går. Men sambon hade varit ute och fixat något, och varit på väg att halka 4-5 gånger så han kom in och sa att jag inte ”fick” gå ut. Tråkigt, det var ganska länge sedan jag tog en skön promenad nu igen. Men vågar inte riskera att ramla.

Jag är så trött samtidigt som jag har massor av pirrande tankar och känslor. Bebben sparkar för fullt där inne ♥ Vi ska fixa mat här hemma och lyssna på lugn och skön musik medans. Sedan blir det mys i soffan. I morgon har vi stängning på jobbet.

Matsal18januari

Trevlig kväll.

3 svar på ”Barnvagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *