Vackra

Tulpaner18januariNr3

Hej på er 🙂

Det här måste vara den finaste buketten tulpaner jag har haft ♥

Nu är dom som finast. Känns extra roligt att det är jag som har plockat och satt i hop dom själv. Gillar att få gå och klippa av tulpaner direkt från lökarna och bestämma vilka färger och så. Om vi skulle ha haft en större trädgård skulle jag vilja ha massor av tulpaner och andra blommor som jag kunde plocka in stora fina buketter av. Så roligt med blommor.

Gårdagen var både produktiv och mysig. Vi städade, sambon var och handlade, medans pysslade jag här hemma. Vi åt god räksallad till lunch, på eftermiddagen blev det min efterlängtade semla med mjölk, och senare på kvällen fruktsallad med glass. Både nyttigt och lite gotta. På kvällen tittade vi på en av mina favoritserier ”Once upon a time”.

Jag satt även och tittade runt på tapeter i går, det har jag gjort åtskilliga gånger. Jag har lite  svårt att bestämma mig. Men vi ska i första hand byta och renovera skåp, lådor, kakel, bänkskiva och sådant. Tapeter blir eventuellt en senare fråga, eller inte lika akut. Ena stunden vill jag ha en vit tapet med lite glans som är diskret, andra stunden vill jag ha en blommig romantiskt tapet, sedan vill jag ha vitt och beige. Vi får väl se vart det slutar 🙂

I dag blir det lugnare, tvätta och pyssla lite. Hade gärna fått mig en sovmorgon. En stund hade jag faktiskt kunnat kasta ut både katterna och sambon. Katterna stökade och sambon la sig på rygg och snarkade. Men huvudsaken är väl att alla andra i det här hushållet får den sömn dom behöver när dom behöver. Kan bli halvt galen i bland 😉

Tulpaner18januariNr2

 

Tulpaner18januariNr4

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *