Bäbiskläder

Bäbiskläder17januari

Hej på er 🙂

Här kommer mitt första inlägg med bäbiskläder från H&M.

Jag tänkte visa vad jag har beställt. Det pirrade verkligen i magen av titta på och välja ut våran efterlängtade ängels första klädesplagg. Eftersom bloggen är lite utav en dagbok för mig, så smyger det sig in mer och mer allt eftersom livet förändras. Det följde med två skålar i beställningen, fast dom är svart och vita. Det är inte min stil men jag gillar fjärilar 😉

Det var skönt att få sova lite mer i natt. Måste ha sovit ganska skönt för jag ville ogärna vakna vid tre i natt när jag behövde gå upp på toaletten. Klockan sex måste jag upp på toaletten igen, då följde Ikoz med mig. Efter det har vi legat och myst i sängen, han la sig bredvid min kudde och kurrade så gott. Sedan kom Zim och gjorde oss sällskap han med.

I dag blir det att städa och pyssla här hemma. Det blev inte gjort tidigare i veckan, sambon dammsög av golven snabbt bara. Jag var ju till frissan i onsdags och i torsdags uträttade vi ärenden. Skönt att göra det rent och fint, så kan vi ta det extra lugnt i morgon.

Nu är det dags för frukost här, det kurrar rejält i magen.

Bäbiskläder17januariNr2

Hoppas ni får en härlig lördag.

3 svar på ”Bäbiskläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *