Äntligen fredag

V-rum16januariNr3

Hej på er 🙂

Vad underbart skönt med helg.

Veckan har varit minst sagt intensiv, jag känner mig väldigt trött. Ska bli härligt att få vara hemma och mysa och pyssla. Kanske komma ut och få lite friskluft, synd bara att det ska vara så halkigt hela tiden. Jag är givetvis mer försiktig nu än i vanliga fall, rädd om magen.

I går skickade jag efter våra första bäbiskläder, vilket lyckorus. Vi har inte köpt något alls än, vi har velat vänta ganska länge. Men det är nog inte så konstigt med tanke på allt vi har gått igenom för att ta oss hit. Vi har inte vågat ta ut något i förväg. Att skicka efter kläder och att bäbisen har börjat dela ut mer och mer sparkar har påverkat mig. För i natt drömde jag att bäbisen äntligen var här och jag skulle till och amma för första gången ♥

Sambon har varit i stora staden i dag, så nu är det extra mysigt att sitta tillsammans i soffan. Massor av levande ljus och en kopp kaffe. Det smakar lite bättre nu, men jag behöver den mest för att orka hålla mig vaken en liten stund i kväll i alla fall 🙂

V-rum16januariNr2

Nya rosa krukorna, jag är så nöjd med dom 🙂

Hoppas ni har en mysig fredag.

8 svar på ”Äntligen fredag

    • Ja är Sofia som tipsat 🙂 Två sidor, ska titta när jag orkar. Har varit en tuff vecka. Hoppas V mår bättre. Jag är trött, jag menar att jag har skickat efter lite blandat från H&M. Sedan har S tipsat om sidor där man kan få gratis prylar, men det skrev jag inte om nu, haha.

      • Gratissidor vet jag inget om tyvärr 🙂 Med startkit menade jag typ ellos brukar sälja byxor och bodys som ett startkit till bebben istället för att köpa var och en för sig 🙂 han är förkyld och har feber men hoppas han piggar på sig i helgen! Trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *