Tulpanens dag

Tulpaner15januari

Hej på er 🙂

Tulpanens dag firar vi med en stor bukett tulpaner ♥

Efter jobbet åkte vi till min favorit blomsteraffär och handlade tulpaner på självplock. Det är så roligt att få plocka och blanda hur man vill. Blev såklart ljusrosa, rosa och vitt. Jag är riktigt nöjd. Vore det inte får snöyran ute skulle det nästan kännas som vårkänslor 🙂

I dag har vi haft det minst sagt körigt på jobbet. I slutet av dagen var jag så trött i huvudet. Jag skulle nästan kunna gå och lägga mig nu på en gång, men det känns aningen tråkigt.

Bäbisen har börjat sparka mer och mer, det är underbart härligt och samtidigt lite ovant. Jag kommer nästan av mig i bland. Det var roligt för i dag bjöd bäbis på en spark till min arbetskompis. Sambon fick känna några sparkar igår kväll han med, mysigt.

Snart dags att äta här, sedan blir det högläge med mina svullna ben och fötter. Har äntligen varit på Apoteket i dag och köpt stödstrumpor. Hoppas dom passar och kommer hjälpa.

Tulpaner15januariNr2

 

Tulpaner

Önskar er en fin kväll.

2 svar på ”Tulpanens dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *