Nyklippt

Matsal14januari

Hej på er 🙂

Nu är jag nyklippt.

Skönt att ta av topparna lite, även om mitt hår sällan blir slitet. Bebben bjöd frissan på några sparkar i dag, det var roligt. Vi har hunnit komma hem och äta middag nu. Det blev våfflor, glass och sylt, gott. Ikoz fick smaka en slick glass han med, lilla gottegrisen ♥

Resten av kvällen blir lugn och skön med mys i soffan. Jag ska hänga en maskin tvätt sedan bara. Längtar redan efter sängen, men man får ju vara trött när man är gravid 😉

Jag ringde hälsocentralen i dag och avbokade läkartiden i morgon. Dels så känner jag mig bättre. Jag har klarat mig utan nässpray någon dag, och rösten/halsen känns bättre även om den inte är helt bra. Sedan känns det inte som hon kommer kunna hjälpa mig ändå.

Här om natten fick jag ett pojknamn till mig. Jag låg inte och tänkte på namn eller något annat. Men helt plötsligt så kom namnet till mig. Undrar om det betyder att det är en pojke eller om det bara dök upp i mitt huvud ändå. Det ska bli spännande att se vem det är som gömmer sig där inne. Längtar massor till maj. Namnet berättar jag om det blir en pojke ♥

Matsal14januariNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Nyklippt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *