Kvällsjobb

Matsal13januari

Hej på er 🙂

Då har vi gjort veckans kvällspass, vi har haft mycket att göra så jag är rejält trött nu.

I går kväll loggade jag in på mina sidor för att se om det var klart med min sjukpenning. Förra gången fick jag för två dagar för lite. Denna gång har jag fått för elva dagar för mycket. Vad är meningen med att använda deras webbtjänster och friskförklara sig när dom tydligen missar att titta där. Jag brukar vara ödmjuk, alla kan göra fel…

Men nu har det blivit fel två gånger av två möjliga. Ringde och handläggaren skulle skapa ett återkrav, kul. Ska jag försöka vara positiv så är det väl bättre att få för mycket pengar än för lite. Men det känns inte roligt att betala tillbaka för att dom har gjort fel och jag rätt.

Mer sur blir jag på läkaren som var otrevlig. Ni vet han som sa att jag inte skulle få min sjukskrivning godkänd och stå utan pengar. Han som inte ens undersökte mig. Tack vare hans ord masade jag mig i väg till jobbet efter tre dagar, i rädsla för att stå utan pengar.

Jag fick det beviljat. Med facit i hand hade jag givetvis mått bra av att stanna hemma längre. Det hade min kropp och speciellt min hals/röst behövt. Men nu är det som det är.

Det som är kvar av kvällen kommer jag spendera med att först ta en varm dusch, sedan mysa en stund i soffan. Kvällen går fort när vi kommer hem den här tiden. Snart är det dags att krypa ner i sängen. I morgon ska jag klippa mig efter jobbet. Det ska bli skönt 🙂

Matsal13januariNr2

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *