Utan kakel

Kök11januari

Hej på er 🙂

I morse blev jag väckt på ett mysigt sätt även om det var tidigt…

En kurrande Ikoz som la sig vid min kudde och ville mysa. När jag gick upp på toaletten följde han efter och hoppade upp i mitt knä. När jag var klar och ville kliva upp ville han sitta kvar. Fick lite bäbistrampande klor i låret, sambon fick komma och hämta honom 😉

I går rev ju min sambo ner kaklet i köket, det var inte ett speciellt vilsamt ljud. Tur att det bara tog drygt tre timmar, sedan städa upp efter det. Han är målmedveten och tar inga onödiga pauser, han är så duktig. Nu får vi leva med att det ser ut lite sisådär under en tid.

Jag brukar i princip aldrig ta foton i köket riktat mot luckorna och bänkarna. Det är för att jag inte är nöjd med vårat kök. Det ska bli otroligt roligt när det är klart, då kommer det säkert att komma massor av bilder även åt det hållet. Åh vad jag längtar tills allt är klart.

Det har vräkt ner snö i natt, sambon fick knappt upp ytterdörren. Han är ute och skottar våran gård nu, ruskar av stackars syrenträdet och fixar fågelmaten som är helt översnöad.

Blev lite bakvänt denna helg, så i dag blir det nog städning. Ska även ta ner alla ljusstakar och stjärnor. Det är ju tjugondag knut på tisdag, då jobbar vi kväll och på kvällarna är jag i regel ganska trött. Gardiner och allt annat är redan bytt. Känns skönt att dela upp det så jag ska orka. Viktigt att lyssna på kroppen i vanliga fall, och speciellt nu när jag är gravid.

KakelSambo11januari

Sambon nästan klar med att få ner kaklet.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Utan kakel

  1. Hej! Har läst din blogg i nåt år nu utan att kommentera så
    tänkte att det kanske var dags nu 😉
    Jag tycker du verkar vara en så trevlig person och du/ni har det så fint hemma och jag tycker era katter är så otroligt fina, jag har själv en katt som är blandning maine coon/skogskatt 🙂 jätte roligt för er också att ni ska få er lilla bebis 🙂 jag har en pojke och en flicka och det är fantastiskt roligt att se dom utvecklas 🙂 ska bli roligt att se era nya kök, fast jag tycker ni har fint kök nu med 🙂
    Kram Elin

    • Hej! Vad roligt att höra. Jag blev jätteglad av allt du skriver 🙂 Kan lätt säga att din hälsning förgyllde min kväll. Vad roligt att du också har en maine coon/skogkatt 🙂 Min dröm är en maine coon smoke. Men sambon är lite allergisk, därför blev det goa Ikoz som är en neva masquerade, de räknas som ”allergivänliga”. Jaa vi längtar så mycket till våren och våran bäbis, det ska bli otroligt spännande 🙂 Förstår att det är underbart att följa deras utveckling, roligt att ha en pojke och en flicka. Köket kommer nog ta tid, men vi blir säkert jättenöjda när det är klart. Tack, köket duger väl men det blir skoj med nytt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *