Tulpaner

Tulpaner10januariNr2

Hej på er 🙂

Skönt att ha fått mer sömn i natt. Vaknade vid 7, så lång sovmorgon blev det inte. Jag har varit upp på toaletten 3-4 gånger, men har ändå sovit bättre än jag gjort på en vecka.

Som jag har skrivit tidigare har jag bundit mycket vätska i kroppen. Jag fick ju gå till guldsmeden och klippa av mina två guldringar för ett tag sedan. Fotknölarna är i princip obefintliga, jag brukar ha jättetydliga. I går när sambon masserade mina fötter sa han att mina ben/anklar/fötter var groteska, vad kul att höra liksom. Hoppas inte det blir värre 😉

I dag ska sambon börja riva ner kaklet i köket, han vill börja i god tid. Ikea ringde i går och det verkar som köksluckorna inte kommer bli försenade, det känns bra. Köket kommer vecka 6. Jag gruvar mig en aning kan jag väl erkänna, men himla skoj när det är klart. Vi har semester vecka 8 och det är då vi ska renovera köket. Hoppas allt flyter smidigt.

Själv ska jag ta det lugnt i helgen, pyssla lite här hemma bara. Jag är ganska sliten efter en tuff vecka med alldeles för lite sömn. Med facit i hand hade det nog varit bäst att stanna hemma i går. Men jag tog mig genom dagen, även om tårarna var nära vissa stunder. Det kan ju knäcka vem som helst att inte få sova bra på en hel vecka, lägg till gravid på det.

Vi kom hem med härligt rosa tulpaner i går. Jag längtar efter våren ♥

Nu ska vi äta frukost, jag är sååå hungrig 🙂

Tulpaner10januari

 

Tulpaner10januariNr3

Hoppas ni får en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *