TGIF

Semlor9januariNr2

Hej på er 🙂

Så skönt att det äntligen är fredag, för i dag har jag verkligen inte haft min bästa dag.

Sov kanske tre timmar i natt och har sovit väldigt dålig i en vecka. Ett under att jag står på benen egentligen. Envis som jag är har jag släpat mig i väg, men det har varit en del stunder i dag som jag har kunnat hålla mig från skratt. Orden har kommit ut helt fel och jag har fått tänka fler än en gång hela tiden. Men på något sätt tog jag mig genom dagen.

Efter jobbet åkte vi och handlade tulpaner, frukt och semlor. Perfekt handling tycker jag 😉

Jag har en så snäll arbetskompis som också är gravid, som påverkar mig hela tiden. Hon sa redan i går att dom skulle äta pizza i dag. Konstigt att jag inte var svårövertalad när sambon ville ha maxmat i går. Fast jag försökte först styra honom till att äta pizza i dag.

Sedan sa hon även att hon bara måste ha en semla till helgen. Jag brukar vanligtvis ha bra karaktär, men som gravid efter jag äntligen har kommit över illamåendet är det mycket gott som lockar. Vräker givetvis inte i mig en massa onyttigt, men vill jag ha något så äter jag.

Nu är det äntligen dags för semlan och en kopp kaffe. Senaste gångerna jag har provat kaffe har det smakat illa. Bättre än tidigare, men fortfarande väldigt illa. Ska jag försöka beskriva det så har det smakat som att slicka en askkopp. Inte för att det är något jag har provat men 😉 Det är bara farmors kokkaffe som har gått i och smakat väldigt gott ♥

Semlor9januari

Önskar er en mysig kväll.

2 svar på ”TGIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *