Shopping

H&M8januari

Hej på er 🙂

Efter jobbet i dag åkte vi på H&M en sväng.

Den här växande kroppen behöver nya kläder, eller behöver, vill ha rättare sagt 😉

Det blev en amningsbh utan bygel. Har haft ont hela dagen och längtat tills jag får komma hem och ta av mig bh:n. Jag ökar snabbt upptill, så jag kommer nog inte kunna ha den när jag ska amma. Så blev det en kjol i medium för det funkar fortfarande, mamatights. Koftan är en favorit redan så jag köpte en till, en mjuk topp och en mörkgrå klänning i ribbat.

Bland det skönaste jag vet just nu är ribbade toppar. Hoppas att klänningen är lika skön som den ser ut, i sådant fall ska jag nog inviga den i morgon. Det enda jag orkade prova var bh:n. Efter att ha köpt en amningsbh en gång utan att prova, den kunde jag ha ungefär två gånger. Inte så kul. Gravidhjärnan är ett faktum, jag skulle handla för presentkortet jag har fått, men det glömde jag. Fick fram rabattcheckar för 100 kronor i alla fall 🙂

På vägen hem övertalade min gulliga sambo mig om att vi skulle äta maxmat. Jag som är så snäll gav givetvis med mig. Det var faktiskt jättelänge sedan vi åt det nu. Det som är kvar av kvällen blir lugn och skön. Känns härligt att veta att det är fredag i morgon.

H&M8januariNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *