Nya tavlan

Matsal7januari

Hej på er 🙂

Då har vi gjort en arbetsdag igen.

I dag har jag ringt hälsocentralen, fick tid hos en läkare den 15 januari. Jag blir fortfarande hes när jag pratar på jobbet. Dags att kolla upp det om jag inte blir bättre, har varit dålig i två månader nu. Har känt mig mer hängig i dag också, måtte det vara tillfälligt bara.

Blev smått oroad när jag fick veta att den läkare som tagit över patienter från min läkare som är tjänstledig, är den läkare jag var till när jag hade UVI. Hon jag inte förstod. Som sa att jag skulle äta ”pepper” och ”kasta vatten ofta när jag behövde”. Jag hoppas verkligen att det går bra och att vi förstår varandra. Har fått nog av dåliga erfarenheter med läkare nu.

Ringde även barnmorskemottagningen för att ändra tiden där, då det krockar med tandläkarbesök. Tur att jag ringde, dom hade nämligen bokat in mig hos någon helt annan än den BM jag har varit hos. Fast jag sa hennes namn klart och tydligt när jag ringde.

Många goda råd har vi fått på jobbet i dag. Känner att det är dags att börja titta på barnvagn snart, då det kan ta tid att beställa. Vi försöker planera mer och mer framåt och jag har skickat förfrågan om semester innan bäbisen ska komma. Jag hoppas allt löser sig bra ♥

Kvällen tänker jag spendera med att ta en lång dusch nu. Sedan mysa i soffan och förhoppningsvis krypa ner i sängen tidigare än vanligt. Blev väckt 3,30 i morse och hann inte somna om. Ikoz var på lådan sedan kom han och la sig bredvid min kudde. Mums vad han luktade gott, eller inte 😉 Då var jag upp på toa sen var det kört att försöka sova mer.

Matsal7januariNr2

Härligt att komma hem till rosa och fint igen. Nya tavlan är på plats 🙂

Trevlig kväll.

4 svar på ”Nya tavlan

  1. Läste precis på helahalsingland.se att den förskylning som går är långdragen upp till 8 veckor. De rekommenderade att man söker läkarkontakt om det går längre än så. Det kan röra sig om lunginflammation skrev de. Så du gjorde helt rätt i att kontakta läkaren igen. Hoppas att du inte åker på samma skit som jag med halsen (halskatarr). Kram ❤️

    • Ok. Ja jag har ju varit dålig i 2 månader men tror inte det är lunginflammation. Gick upp i natt och tog hostmedicin igen, men hostar inte lika illa som tidigare och inte varje natt. Ja rösten håller ju inte, så jag måste gå i väg om det inte ger med sig. Dessutom har jag grymt mycket sura uppstötningar, det gör inte gott för en hals som vill läka. Kram

    • Tack Sofia 🙂 Jag gillar den jättemycket. Har en till likadan, köpte två i fall jag ville ha dom tillsammans. Ja det får vi se till veckan, om jag fortfarande är dålig då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *