Trivs

Matsal6januari

Hej på er 🙂

Sovmorgon är för fegisar, jag är så nöjd med att kliva upp tidigt (ironi) 😉

Nu har vi god frukost i magen och jag ska prova dricka kaffe här hemma. Jag hoppas det smakar gott, saknar att mysa med en kopp kaffe i soffan. Men inget klår koppen jag drack hos farmor i går. Det är något alldeles speciellt med farmors fika och kokkaffe.

Vi pratade om namn hos henne i går, vad mina kusiner heter i andra och tredje namn. Det är roligt men svårt att välja vad bäbisen ska heta. Har inget jag verkligen känner för än. Eller jo det har jag men mina namn som jag har haft sedan många år har tyvärr blivit populärnamn, vilket känns lite tråkigt. Men vi har en del tid kvar att fundera på än ♥

Det känns så härligt hemma nu när jag har fått tillbaka det rosa. Ljust, romantiskt och mysigt. Precis som jag vill ha det. Nya tavlan är på plats, den med fjärilen. Bild kommer.

Tror det blir en lugn och skön dag i dag. Sov dåligt natten emot i går och hade hoppats på en rejäl sovmorgon i dag. Känner mig aningen trött, fullmåne och jag går inte i hop.

Matsal6januariNr2

Hoppas ni har en mysig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *