Äntligen

V-rum5januari

Hej på er 🙂

Äntligen har jag slagit ner rumpan i soffan hemma.

Efter jobbet i dag åkte vi och köpte blommor. Jag ville så gärna komma hem med en fin  bukett, men det var helt utplockat. Det blev två kalanchoe i stället och en pärlhyacint. Vi träffade på min kusin och hans första reaktion var ”Va har ni jobbat?”. Ja det har vi.

Sedan vidare till världens bästa farmor med en blomma ♥ Först frågade hon ”Vad är ni ute och åker i?”. När jag sa att vi hade jobbat, så fick vi samma reaktion igen. Hon bjöd på gott fika. Jag kunde dricka kaffe och uppskatta det för första gången sedan augusti. Det var så gott, kokkaffe. Undrar om vårt bryggkaffe smakar ok om jag testar här hemma i morgon.

I helgen läste jag ut Malins gravidbok, tårarna rann när jag läste ”Det svarta kapitlet”. Jag var tveksam till att läsa det alls. Kunde verkligen känna igen mig mycket från det jobbiga jag har gått igenom. Hon har gått igenom mer, men så har hon fyra barn också. Det var väl inte den enklaste vägen att ta sig dit. Nu har jag boken kvar att läsa som jag fick i julklapp.

I går såg vi båda bäbisen sparka för första gången utanpå magen alltså, häftig känsla 🙂

Nu ska vi mysa i soffan med levande ljus. Vetesäcken ligger varm och skön på axlarna.

V-rum5januariNr2

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Äntligen

  1. Det är häftigt när man känner sparkar! Blir verkligt på något vis då 🙂 men jag kommer ihåg att jag tyckte det var äckligt också för ibland kändes det som om hela magen åkte fram och tillbaka. Häftigt senare i graviditeten när du tom kan se en hand under huden 🙂 ni har en härlig tid framför er! 🙂

    • Jättehäftigt 🙂 Jag har känt ett tag nu. Fredrik fick känna sin första spark på nyårsafton. I går var det den första sparken som vi såg på magen utanpå. Haha, ja det är lite läskigt faktiskt. Men så skönt att känna bebben och veta att den är ok. Ooo jag vet inte det jag, hand och fot, men jag hinner ändra mig 😉 Absolut det har vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *