Rosa

V-rum4januari

Hej på er 🙂

I går började jag plocka här hemma och byta bort det röda till rosa ♥

Vi skulle sätta upp vita gardiner, lika som dom röda jag har. Väl uppe blev jag påmind om att dom har krympt rejält i tvätten. Jag blev besviken och rev ner dom på en gång. Min sambo fick stryka alldeles i onödan, och dom är de drygaste gardinerna vi har att stryka 😉

I stället satte jag upp mina rosa spetsgardiner som jag har fyndat för länge sedan på Erikshjälpen. Inte behöver dom strykas heller, perfekt. Tidigare har jag haft dom i köket,  det blev lite nytt av att dom får byta rum. Vet att jag inte är ensam om att vilja fixa och förändra den här tiden på året, när man har börjat städa ut jul och advent.

Känns skönt att ordningen börjar bli återställd, jag älskar rosa och vitt. Känns ljust och fräscht och jag längtar efter att köpa hem en fin bukett blommor. Vi har trivts väldigt bra med advent/julfint med, men är inte så mycket för tomtar och en massa pynt. Det är mest ljusstakar, stjärnor, dukar, gardiner, mattor i köket och någon liten ängel här och var.

I dag ska jag fortsätta pyssla här hemma. Blir att byta bort det röda i köket. Men ljusstakarna och stjärnorna blir kvar ett tag till. I morgon är de dags för jobb igen.

V-rum4januariNr2

Svårt att fota utan att få fina kattmodeller med på bild. Ikoz undrar vad jag gör 😉

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *